2023-2024 Akademik Yılı BEM Konsorsiyumu Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Başvurusu

2023-2024 Akademik Yılı BEM Konsorsiyumu Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuruları başlamıştır.

Sonuçlar 22 Mayıs 2024 tarihinde açıklanacaktır.

İlan metnini görmek için tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız. https://turnaportal.ua.gov.tr/giris

BAŞVURU KRİTERLERİ

İlana yalnızca İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinden aşağıdaki bölümlerde öğrenim gören öğrenciler başvuruda bulunabilir.

• Enerji Yönetimi
  • İslam İktisadı ve Finans
  • İşletme
  • Uluslararası Ticaret ve Lojistik (Türkçe)
  • Uluslararası Ticaret ve Lojistik (İngilizce)
  • Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik

ÖNEMLİ NOT

• Başvuru esnasında ‘‘Kabul Mektubu’’ yüklemek zorunludur.
  • Mezun statüsündeki öğrencilerin hareketliliklerini en geç 15 Temmuz 2025 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir.
  • Kontenjan 4 öğrenci ile sınırlıdır.
  • Kazanan öğrenciler minimum 2 ay hibelendirilecektir. Kontenjan ve hibe süresi nihai hali bütçelere göre değişkenlik gösterebileceğinden, değişiklik yapma hakkı Koordinatörlüğümüzde saklıdır.

FERAGAT SÜRECİ

Hareketliliğe hak kazanan öğrenciler 24 Mayıs 2024 tarihine kadar feragat edebilirler.