Erasmus İngilizce Sınavı Başvuruları

Erasmus İngilizce Sınavı Başvuruları 1 Ocak 2021- 21 Şubat 2021 tarihleri arasında alınacaktır.
Erasmus İngilizce Sınavı 3 Mart 2021 tarihinde ONLINE olarak yapılacaktır.

* OBS (öğrenci bilgi sistemi) üzerinde mail adresiniz ve telefon numaranız güncel olmalı sınav günü ise ulaşılabilir olmalısınız.

* Sınav günü bilgisayar, internet, kamera& ses aygıtlarınız çalışır durumda olmalı daha öncesinde ise kontrol edilmelidir. Bu konuda sorumluluk öğrenciye aittir.

Sınav sonuçları 5 Mart 2021 tarihinde web sayfamızdan duyurulacaktır.

İlan metni için tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız.

Sorularınız için: [email protected] adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

NOT: Mail adreslerinizin güncel ve doğru olmasına dikkat ediniz, sınav ile ilgili tüm bilgilendirmeler e-mail aracılığı ile yapılacaktır.

Array ( [type] => 32 [message] => PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/lib/php/20151012/php_soap.dll' - /usr/lib/php/20151012/php_soap.dll: cannot open shared object file: No such file or directory [file] => Unknown [line] => 0 )