2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları

2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği başvuruları değerlendirme süreci tamamlanmıştır.

• Öğrencilerin kazanmış oldukları üniversitelere hareketlilik yapmaları, yerleştikleri üniversiteden davet mektubu almaları ve başvuru evraklarını tamamlamaları sonrası kesinleşecektir. 2021-2022 dönemi için hareketliliklerin gerçekleşme sürecinin  Covid-19 Salgını nedeni ile etkilenebileceği unutulmamalıdır.
  • Feragat tarihi sonrasında öğrenci listeleri gidecekleri üniversitelere bildirilecektir. Kabul süreci için öğrencilerden hazırlamakla yükümlü oldukları belgeler istenecek olup, gidilecek kurumun başvuru takvimi öğrenci tarafından takip edilmelidir.
  • Öğrenciler kabul yazıları ulaştıktan sonra hibe sözleşmesi işlemlerini tamamlayacaklardır.
  • Feragat dilekçesi vermek ve diğer talepleri yazılı olarak iletmek için son tarih 30.04.2021’dir.
  • Hareketliliğe hak kazanan öğrenciler için oryantasyon semineri 19 Nisan 2021 Pazartesi  günü 14:00-15:000 saatleri arasında online olarak düzenlenecektir. Oryantasyon seminerine katılım zorunludur.

Toplantı linki toplantı günü paylaşılacaktır.

• Yedek listesinde olan öğrenciler kazanan öğrencilerin feragat etmesi halinde kazandı durumuna geçebilirler.

Erasmus Öğrenim Hareketliliği Kazanan Öğrenci listesine ulaşmak için tıklayınız.